Långloppscupen

Långloppscupen
Vinst på Ränneslättsturen

söndag 12 april 2015

Dustcup # 1

Då var sommarcupen Dustcup i Danmark igång. Första loppet var en en enkelstart. Vi skulle köra tre varv på en banan som var ca 8,5 km lång. När jag tittade i startlistan innan i veckan förstod jag att det skulle bli ett tufft lopp... Många duktiga danskor!!!

Vi körde dit i tid så att vi skulle hinna ta ett träningsvarv på banan innan tävlingen startade. Vilket visade sig vara ett klokt beslut. Det var en tuff bana med många branta backar följt av tuffa utförslöpor och dessa var det ganska skönt att ha lite koll på innan loppet. Direkt i starten kände jag att detta är inte min dag... Vi startade med 20 sekunders mellanrum och det var inte tillåtet att "ta någons hjul". Med trötta och stumma ben tog jag mig i mål som nionde dam, 6 min efter Sille Johannesen. Besviken och det var många negativa tankar som flödade genom huvudet efter målgång... nu så här ett par timmar senare så börjar tankarna skingra sig och lite fighting spirit åter infinna sig :) Jaja... jag i ett nötskal... först gräva ner mig lite för att sedan kravla mig ur graven och börja blicka mot nästa lopp, som är redan nästa helg!!

Ett litet tillägg är att i fredags var jag hos sjukgymnasten och gjorde maxtester, styrka och rörlighet. Det var för utredningen av min höften. Och oj vilken träningsvärk jag fick efter det då!

Så som lite plåster på såren så har jag beställt nya MTB-skor :) Riktigt snygga tycker jag!!!


2 kommentarer: