Långloppscupen

Långloppscupen
Vinst på Ränneslättsturen

lördag 8 april 2017

Rehab, nytt team och lite cykling :)

Oj vad tiden springer... Nu har det gått ca 5 månader sedan jag blev opererad och jag har äntligen fått börja cykla LVG ute! Verkligen underbart och lagom till att våren hälsa på med sol och värme :)

Först månaderna var det bara rehabträning dagligen som gällde, fick cykla lite som uppvärmning och för att få igång cirkulationen i höften... så vi pratar inga watt! Tur det har varit lite underhållning på tv i vinter!

Vinterstudion :) 

Efter att jag träffade min läkare i mitten av Feb så kunde jag äntligen köra på lite på monarken... det fanns i och för sig inte mycket power i dom benen ;) Men så skönt att få svettas och ta ut sig... har verkligen saknat det! Endorfiner skojar man inte bort!! Körde min första LVG runda för 2 veckor sedan, njöt av varje sekund fast jag blev väldigt trött. Så det är vad min träning består av nu LVG, monark och så kör jag ca 3 pass rehab i veckan. Förhoppningsvis får jag börja rulla lite lätt i skogen i början av Maj får höra vad läkaren säger på läkarsamtal nästa vecka. Men det går framåt...


Snygg eller vad??
Har ju suttit på monarken och suktat efter att få lufta min nya vapendragare för säsongen, en TREK Top Fuel 9,9 Race. Alltså heldämpat och 27,5" hjul och eagel... ska verkligen bli spännande! Sedan är det ju också så att det är nytt team för i år vilket också är spännande och kul... Ni kan läsa lite mer om teamet här Cykelcity women`s racing team Bara tjejer :)

Så nu har ni fått en lite status uppdatering :) Vi hörs och ses i spåren snart... förhoppningsvis!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar