Långloppscupen

Långloppscupen
Vinst på Ränneslättsturen

söndag 30 april 2017

Race-premiär efter 2 veckor på MTBn!!

Det var med lite blandande känslor jag bestämde mig för att köra första racet i X-cup ... Jag vet att jag egentligen inte är i form för att köra race men tävling är ju bästa träning :) Det som avgjorde var att loppet skulle köras på underbara bockeboda i Kristianstad! Den banan är helt makalöst rolig och samtidigt väldigt jobbig och teknisk.

X-cup arrangörerna har sett till att vi tjejer startar i start 2 för att vara mer samlade och ha lite bättre koll på varandra :) Jag tyckte det funkade jättebra!! Så tummen upp fån min sida.

Alltid när jag ställer mig på startlinjen så kommer tanken att jag vill vinna... Vilket inte var riktigt rimligt denna dag men tankarna kommer ändå!! Kollade runtomkring mig... där stod många staka damer. Jaja jag försökt slå bort tanken. Starten gick och loppet börjar med en lång halvbrant backe och hör och häpnad jag gick in i skogen som första dam... då bestämde jag mig för att ge allt jag hade och se hur långt det räckte. Nellie gick om vid första varvningen av målområdet, jag försökte hänga på... Lyckade hålla henne inom synhåll hela tiden och lyckade täta luckan vid ett par tillfällen och det gav motivationen att tömma mig totalt!! Rullade över mållinjen 10 sek efter Nellie som 2a dam... Väldigt förvånad att det höll hela vägen och supernöjd över min prestation :) Det var ju även race-premiär med den nya hojen, TREK Top Fuel 9.9 Race och vilken hoj!!


Foto:Lucas Axelsson

Foto: Lucas Axelsson
 
Det var även härligt häng med teamkamraterna :) och många andar cyklister som jag inte träffat på länge!!


Foto: ?

Foto: Lucas Axelsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar