Långloppscupen

Långloppscupen
Vinst på Ränneslättsturen

söndag 8 november 2015

Vega Vintercup #1

Ojoj tungt idag... varken pulsen eller benen ville!! Kände mig trött och seg redan på väg till Danmark. Det har även regnat en hel del inatt så vi förstod redan på förhand att det skulle bli blött och tungt. Men vi hade tur med vädret idag, underbart höstväder med strålande sol :) Vi kan verkligen inte klaga på denna hösten hitintills!

Vega vintercup är en cup som vi inte kört innan, känns som den är lite enklare än slushcup, man ställer sig i den startfållan man tycker passar och ingen prisceremoni där man vinner vin men vi fick en god kaka efter målgång :) Sedan är det ju riktigt bra träning... Jag har fått till riktigt fina trainer-pass innan i veckan så det var inte så konstigt att benen var lite slitna idag.





Fotot är från målgången... ser ni så besviken jag är för att jag missade att gå ut på ett varv till med ca en och en halv minut... noooot ;) Nästa helg är det speckat schema, på fredag är det dax för 4 tim nattrace i Höör och sedan på söndag kör vi slushcup. Blir en intressant helg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar