Långloppscupen

Långloppscupen
Vinst på Ränneslättsturen

lördag 6 februari 2016

Premiärtur på nya hojen!!

Det var länge sedan jag skrev ett inlägg... det beror på lite olika saker bland annat att jag har problem med min höften vilket  har lett till att jag inte har kunnat träna eller tävlat ordentligt på länge. Detta leder även till frustration och motivationsbrist... Men nu har det gått ett par veckor som jag har kunnat träna på och motivation kommer åter krypande :)

Och igår gjorde jag premiärtur på min nya hoj, BMC teamelite 01. Den har stått här hemma i vardagsrummet ett par veckor och jag har tyckt att det har varit synd att ta ut den i leran... Men igår var det dax och WOW vilken upplevelse, helt underbar cykel. Den passade mig som handen i handsken :) Jag tänkte innan att det tar nog lite tid innan jag vänjer sig vid en ny cykel  och att jag nog fick ge det ett par turer innan jag kände mig trygg och bekväm på cykeln. Jag gav mig ut på en stigrik runda för att testa den ordentligt och det kändes bara så bra redan från start!! Soft tailen kändes lite svampig till att börja med nästan som att jag hade punktering men efter ett tag hade jag vant mig och den kommer nog att spara benen lite framöver. Ser nu verkligen framemot kommande säsong :)


Jag kommer att köra med ett nytt team detta året, Scuderia Bikeitaly BMC. Titta gärna in på vår facebook sida :) På återseende!!